مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات زعفران گل
اخبار و مقالات و خواندنيهاي زعفران گل

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor    عطر قلمی جکـساف jacksof    عطر ماه تولد متولدین آبان ماه    خرید ادکلن گوچی بای گوچی gucci by gucci    ادکلن سنجد    تل حجم دهنده مو ( تل موی سر جادویی )    خرید ادکلن زنانه 212 وی آی پی|212 VIP    کارتریج و فیلتر اضافی الکترواسموک طعم تمباکو سطح بالا(10تایی)    صابون ضدچروک خرچنگ    خرید ادکلن ماکـسی ۱۰۰میلی Maxi    خرید ادکلن موزیکال زنانه پیانو piano    عطر متولدین اردیبهشت زنانه    عطر ادونایس    برطرف کننده چین و چروک سلولز با ژل لاغری Celluless اصل درجه 1    محلول ضد ریزش موی ویتالیتی،مجوز بهداشت 24074/4/1 د    میکرو تاچ ست کامل ,Micro Touch    خرید ادکلن چی چی ۱۰۰میلی  Chichi for women زنانه    مجیک کامبز Magic EZ Combs ( شانه موی جادویی شنیون مو )    خرید ادکلن لاکوست ۱۰۰میلی Lacoste pour homme مشکی    عینک پلیس S8411  

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● لوازم آرايشي و بهداشتي » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

فروتل حلقه اتصال خریدار و فروشنده
بازار خودرو
الكترونيك و ديجيتال

مناسبترین قیمت USB MASSAGOR خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تله شاپ خرید پستی قیمت فروش ماساژور یو اس بی USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR اصل فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بابيليس عکـس USB MASSAGOR خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین USB MASSAGOR رژ دختر فر خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب خياطي مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خليجي عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط خليجي ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی آرايش عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من متعلقات USB MASSAGOR فروش کلی USB MASSAGOR خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ گونه تله شاپینگ آموزش استفاده USB MASSAGOR لوازم آرايشي و بهداشتي تصاویر USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده ماساژور یو اس بی متعلقات ماساژور یو اس بی نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید آنلاین نحوه کار USB MASSAGOR خرید پستی USB MASSAGOR فروش USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی ابرو ارايش کار کردن با USB MASSAGOR عروس خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی عطر خرید و فروش USB MASSAGOR ابرو نمایندگی USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR اپيلاسيون خرید کلی USB MASSAGOR تصاویر USB MASSAGOR مو خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید USB MASSAGOR اصل فروش اینترنتی USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب درباره ماساژور یو اس بی محتویات USB MASSAGOR عکـس ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR درجه 1 ویژگیهای USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با ماساژور یو اس بی اپيلاسيون فروش توضیحات ماساژور یو اس بی رژ لب قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با USB MASSAGOR ريمل مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط چشم هايلايت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب عروس ريمل نمایندگی فروش USB MASSAGOR لوازم آرايشي و بهداشتي فروش عمده USB MASSAGOR خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR با تخفیف واكس مو هنر بانو ادكلن نمایندگی USB MASSAGOR توضیحات USB MASSAGOR خط خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR قیمت فروش USB MASSAGOR آشپزي فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی بافت خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب متعلقات USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل مناسبترین قیمت USB MASSAGOR درباره دستگاه USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی فروش USB MASSAGOR پخش عمده ماساژور یو اس بی کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه یک خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR بافتن مو نحوه کار USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی عربي ادكلن نمایندگی ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی USB MASSAGOR قیمت فروش ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه 1 خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی پخش عمده USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده ماساژور یو اس بی تافت رژ گونه خرید و فروش USB MASSAGOR قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی کار کردن با ماساژور یو اس بی خرید و فروش عربي فروش پستی ماساژور یو اس بی مو محتویات USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف محتویات ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی درجه 1 خرید کلی USB MASSAGOR زن ناخنگير فروش پستی USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره دستگاه ماساژور یو اس بی خرید آنلاین خرید آنلاین ماساژور یو اس بی نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR درجه 1 خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی مش خرید عمده ماساژور یو اس بی خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من واكس مو سشوار خرید و فروش ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی مام ايروبيك پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اتو مو خانم درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اتو مو سفارش آموزش استفاده USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR با تخفیف خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR تاژ خرید پستی USB MASSAGOR خرید عمده USB MASSAGOR خط چشم فروش پستی ماساژور یو اس بی زن متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هايلايت چشم کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سشوار خرید عمده USB MASSAGOR خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ايروبيك نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از USB MASSAGOR قیمت خرید USB MASSAGOR عکـس ماساژور یو اس بی لب بانو آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه یک USB MASSAGOR درجه یک ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بابيليس تله شاپینگ قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی تصاویر ماساژور یو اس بی درباره دستگاه USB MASSAGOR درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من دختر محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف خرید اینترنتی USB MASSAGOR چشم فروش عمده ماساژور یو اس بی موچين ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک بانو نمایندگی فروش USB MASSAGOR تله شاپ خرید پستی ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی اصل تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی خرید ارزان USB MASSAGOR عکـس USB MASSAGOR آرايش خرید و فروش ماساژور یو اس بی خرید فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تاژ خرید ارزان ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor خرید پستی ماساژور یو اس بی قیمت فروش USB MASSAGOR درباره دستگاه ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف موچين خرید پستی USB MASSAGOR درجه یک نحوه کار ماساژور یو اس بی خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش آنلاین راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مش ضد آفتاب خرید با تخفیف USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب خرید و فروش ضد آفتاب خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی ناخنگير خرید USB MASSAGOR تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فر سفارش آنلاین درباره USB MASSAGOR درباره USB MASSAGOR خانم مام خرید با تخفیف USB MASSAGOR فروش کلی ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR آشپزي خرید ماساژور یو اس بی اصل فروش پستی USB MASSAGOR فارسی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل خياطي بافت تافت خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هنر بانو ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی ویژگیهای USB MASSAGOR فروش اینترنتی USB MASSAGOR نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 خرید اینترنتی خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین فروش عمده USB MASSAGOR فروش ارايش بافتن مو خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی پخش عمده USB MASSAGOR توضیحات USB MASSAGOR عطر متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای ماساژور یو اس بی متعلقات ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی فارسی